Ontdek de mogelijkheden van Exact ERP voor de voedingsindustrie

Hét online ERP event voor de voedingsindustrie

Speciaal voor de voedingsproducent organiseren we dit unieke online event. Ontdek op 7 maart 2023 wat ERP voor uw organisatie kan betekenen!

Tijdens dit event laten wij u verschillende functionaliteiten zien van onze ERP Food Suite in Exact Globe. Daarnaast maakt u kennis met de AB Smart Solutions. In één ochtend krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden van deze oplossingen!

“Efficiënter en beter produceren als digitale fabriek!”

Jan Bosgra, financieel manager bij Van der Meulen: “Het digitaliseren van het volledige proces geeft ons als voordeel dat we werkelijk gebruik kunnen meten. Van grondstoffen, van verpakkingsmaterialen en van andere hulpstoffen. Zo komen we ook beter tot een kostprijscalculatie uit en waardoor wij efficiënter en beter kunnen produceren.

Ontdek meer over de Digitale Fabriek!

Onderwerpen welke aan bod komen tijdens het online event:

 • De ERP Food Suite in Exact: Systeemintegratie, Track & trace, receptuurbeheer, THT bewaking, etc.
 • Digitale Fabriek: Sneller en slimmer produceren en realtime inzicht via beeldschermen en/of tablets.
 • Slimme dashboards voor realtime inzicht in voorraad, leverprestaties, verkoopcijfers en/of cashflow.

  (De StockDash is dé tool om te zorgen voor een zo hoog mogelijke leverbetrouwbaarheid tegen zo laag mogelijke kosten en risico’s).


Nu aanmelden!

Programma
09.30 - 10.00

Aanvang – Virtuele inloop

10.00 - 10.20

Opening & Introductie AB

10.20 - 10.50

Demonstratie belangrijkste ERP functionaliteiten in Exact

10.50 - 11.00

Pauze

11.00 - 11.40

De AB Smart Solutions: de Digitale Fabriek, RPA Robotisering en de Dashboards.

11.40 - 12.00

Afsluiting en vragen

Vragen? Neem contact op met Puck Koopmans!
Puck Koopmans
Sr. Marketing Manager: "We helpen onze relaties graag écht verder. Niet alleen door ze te automatiseren, maar door een complete effectiviteitsslag te maken. Hoe? Bezoek vrijblijvend een event of webinar en breng uw organisatie naar een hoger level."

Direct aanmelden

 • Wie gaat er met u mee?

 • NaamE-mailadres 
 • Hoe heeft u over ons gehoord?
 • De nieuwsbrief bevat informatie over de veranderingen in de industrie, de nieuwste ERP oplossingen, Exact ERP in combinatie met Lean, onze agenda met sessies en events, et cetera.

Deze bedrijven hebben ook gekozen voor de ERP food Suite
 • Koninklijke Buisman in control met Exact
  Op 9 augustus 1867  brandde Herman Buisman zijn eerste ‘koffiestroop’. Tegenwoordig produceert Koninklijke Buisman tal van koffiesoorten en chocoladespecialiteiten. Voor het goed inrichten en optimaliseren van de productie, voorraad, inkoop en de financiële administratie maakt Buisman gebrui
  Lees meer
 • W.G. den Heijer heeft overzicht met Exact
  W.G. den Heijer & Zn. is een wereldwijd opererende visgroothandel, die elke vorm van sea food levert. Vanuit Scheveningen wordt geleverd aan winkels en restaurants, internationale cash-and-carry-ketens, scheepsbevoorraders en groothandelaren. Den Heijer verhandelt zo circa 100 ton vis per week o
  Lees meer
 • Royal Steensma heeft grip dankzij Exact
  Royal Steensma B.V. is één van de grootste leveranciers van chocolade, fruitvulling, citroenrasp, marsepein, kortom alles voor de bakkerijsector. Royal Steensma richt zich echter niet alleen op de ambachtelijke bakkers, ook aan de retail, de industrie en de consument wordt geleverd. “Om gri
  Lees meer

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken