Ontdek de mogelijkheden van Exact ERP voor de voedingsindustrie

Hét online ERP event voor de voedingsindustrie

Normaliter vindt dit ERP event voor de voedingsindustrie fysiek plaats, maar in deze tijd zoeken we naar nieuwe mogelijkheden! Daarom speciaal voor u, als voedingsproducent, organiseren we dit unieke ERP event online. Ontdek nu wat ERP voor uw organisatie kan betekenen. Inclusief live demo op 9 maart 2021!

Onderwerpen welke onder andere aan bod komen tijdens dit online event:

 • Digitale fabriek: Gaat er op uw werkvloer nog veel via briefjes, Excel of uit het hoofd? Met A.B. Manufacturing Control maakt u uw fabriek digitaal. Het productieproces wordt sneller en slimmer. Via beeldschermen of tablets krijgen uw medewerkers inzicht in gegevens uit Exact.
 • Slimme dashboards: Zoals bijvoorbeeld Stockdash. Met StockDash heeft u dé tool in handen om te zorgen voor een zo hoog mogelijke leverbetrouwbaarheid tegen zo laag mogelijke kosten en risico’s.
 • Andere functionaliteiten die voor u interessant zijn en aan bod komen: CRM, workflow- en documentenbeheer en productconfiguratie

 

Direct aanmelden!

Programma
12:30

Aanvang – virtuele inloop

13:00 - 13:15

Introductie AB

13:15 - 13:45

Demonstratie belangrijkste ERP functionaliteiten in Exact

13:45 - 13:55

Pauze

13:55 - 14:25

Digitale fabriek, ABEI en dashes

14:25 - 14:45

Implementatie ERP tips & trucs en referentcases

14:45

Afsluiting en vragen

 • 100% controle over alle bedrijfsprocessen in de Food!

  Het is van overlevingsbelang om 24/7 inzicht te hebben in al je processen. Daarom koos W.G. Den Heijer voor de ERP Food Suite, deze suite ondersteunt bedrijfsbreed alle specifieke (vis)processen, borgt de kwaliteit en is toegespitst op de voedingsindustrie.

  Lees meer
 • Operationele inkoop automatiseren

  Het aantal recalls is de laatste jaren behoorlijk toegenomen. Het is daarom van belang dat uw proces op orde is. Tracebility en realtime inzicht zijn hierin essentieel. Hoe lang duurt het voordat u weet op welke levering er een recall moet komen? Laat u inspireren!

  Lees meer
 • Het belang van connectivity!

  De ERP Food Suite is een standaard pakket. Het ondersteunt uw bedrijfsprocessen met een efficiënte logistiek. Connectivity is daarin een belangrijk facet. Op verschillende vlakken communiceert de ERP Food Suite met andere systemen. Bezoek het online event en ontdek zelf de voordelen.

  Lees meer
Deze bedrijven hebben ook gekozen voor de ERP food Suite
 • Koninklijke Buisman in control met Exact
  Op 9 augustus 1867  brandde Herman Buisman zijn eerste ‘koffiestroop’. Tegenwoordig produceert Koninklijke Buisman tal van koffiesoorten en chocoladespecialiteiten. Voor het goed inrichten en optimaliseren van de productie, voorraad, inkoop en de financiële administratie maakt Buisman gebrui
  Lees meer
 • W.G. den Heijer heeft overzicht met Exact
  W.G. den Heijer & Zn. is een wereldwijd opererende visgroothandel, die elke vorm van sea food levert. Vanuit Scheveningen wordt geleverd aan winkels en restaurants, internationale cash-and-carry-ketens, scheepsbevoorraders en groothandelaren. Den Heijer verhandelt zo circa 100 ton vis per week o
  Lees meer
 • Royal Steensma heeft grip dankzij Exact
  Royal Steensma B.V. is één van de grootste leveranciers van chocolade, fruitvulling, citroenrasp, marsepein, kortom alles voor de bakkerijsector. Royal Steensma richt zich echter niet alleen op de ambachtelijke bakkers, ook aan de retail, de industrie en de consument wordt geleverd. “Om gri
  Lees meer
Vragen? Neem contact op met Puck Koopmans!
Puck Koopmans
Sr. Marketing Manager: "We helpen onze relaties graag écht verder. Niet alleen door ze te automatiseren, maar door een complete effectiviteitsslag te maken. Hoe? Bezoek vrijblijvend een event of webinar en breng uw organisatie naar een hoger level."

Direct aanmelden

 • Wie gaat er met u mee?

 • NaamE-mailadres 
  De nieuwsbrief bevat informatie over de veranderingen in de industrie, de nieuwste ERP oplossingen, Exact ERP in combinatie met Lean, onze agenda met sessies en events, et cetera.

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken