AB Exact Partner van het Jaar 2014

AB heeft de Exact Partner van het Jaar Award 2014 gewonnen. Deze titel wordt toegekend op basis van  resultaten op het gebied van groei, omzet, klanttevredenheid en het aantal licentie-inkopen.

Tijdens het drukbezochte evenement in het nieuwe Tivoli Vredenburg werden verder nog de Customer Loyalty Award, de New Business Award, de Innovation Award en de Project of the Year Award uitgereikt. Ook die laatste werd gewonnen door A.B. Software & Consultancy.

“Deze Partner van het Jaar Award is een beloning voor ons fantastische team van gedreven medewerkers, die dag in dag uit onze klanten helpen om continu te verbeteren. De ontwikkeling van slimme add-ons op Exact, specifiek voor verschillende industriële branches, is het afgelopen jaar goed opgepikt in de markt.

Slim organiseren

Naast automatiseren is het ons doel om slimmer te organiseren. Onze focus op Lean  en Quick Response Manufacturing betaalt zich nu uit. Niet alleen voor ons, maar zeker ook voor onze klanten!”, aldus Nico Bijl, directeur A.B. Software & Consultancy.

De juiste focus

Erik van der Meijden, CEO van Exact: “Ik ben erg trots op wat we met elkaar hebben bereikt. In 2014 hebben we ieder kwartaal groei laten zien en dat is een gezamenlijke prestatie. We hebben niet voor niets het grootste business partnernetwerk van de Nederlandse software-industrie. Wat heel goed is gegaan is de sterke toename in klanttevredenheid en vernieuwing van contracten door bestaande klanten. Dat is voor bijna alle partners het geval en hierin laten gespecialiseerde partners de beste resultaten zien. A.B. Software & Consultancy heeft het afgelopen jaar met de juiste focus veel waarde toegevoegd en daarmee laten zien dat die specialisatie loont.”

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---