088 456 1234

Contact

Postadres

Postbus 138
9765 ZJ Paterswolde

Algemeen

088 456 1234

Bezoekadressen

Noord
Groningerweg 13 B
Paterswolde

Oost
Keulenstraat 8-i
Deventer

Zuid
Verlengde Velmolen 4b
Uden

West
Hoefweg 205 B
Bleiswijk

Food Webinars

Laat u in 30 minuten inspireren tijdens onze webinars. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld ‘Receptuurbeheer’, ‘Productie & Planning’, maar ook ‘geïntegreerde WMS oplossing met barcodescanning’. We starten elke woensdag om 10.30 uur, bekijk hieronder het eerstvolgende aanbod en volg deze reeks van interessante webinars.

Programma:

woensdag 6 november 2019
10.30 uur
Volg alles vanaf uw eigen pc
Bekijk alle events

Royal Steensma heeft grip

Royal Steensma B.V. is één van de grootste leveranciers van chocolade, fruitvulling, citroenrasp, marsepein, kortom alles voor de bakkerijsector.

Altijd toegang tot realtime informatie

“Om grip te houden op de hele operatie, hebben we alles ondergebracht in Exact. Zo heeft iedereen realtime inzicht in zijn planning, voorraad, leveringen en marges. Maar ook MRP, EDI en receptuurbeheer in Exact zijn voor onze doelstellingen in de verschillende markten belangrijk.”, aldus Johan de Jong, hoofd ICT van Royal Steensma B.V.

Voorraadbeheer en traceability zijn goed geregeld

Nu kunnen we met WMS precies nagaan wat er geleverd is, wanneer en aan wie. En dankzij de geïntegreerde track en trace oplossing in Exact, weten we vrijwel realtime waar welke order is. De totaaloplossing garandeert bovendien een optimale THT bewaking.

Het is prettig werken met een consultant die weet wat er speelt

De heer Bosgra: “Door de efficiëntere aansturing kunnen we veel kosten besparen. Voor mij als logistiek manager is het bovendien prettig werken met een consultant, die weet wat er in een voedingsmiddelenbedrijf speelt. We profiteren daardoor maximaal van de mogelijkheden van Exact voor de voeding.”

Bekijk video Lees meer

Belangrijkste winstpunten

  • Track and Trace met één druk op de knop
  • Direct communiceren met partners dankzij EDI
  • Alle informatie altijd up-to-date
  • Inzicht in voorraad met MRP
  • Tijdsbesparing door IFR

Lees meer over de Food Suite

Wij helpen u graag verder

Wilt u meer weten over onze Food Suite in Exact of andere oplossingen die wij bieden? Van gedachten wisselen met één van onze consultants? Een demonstratie aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.