088 456 1234

“Ik kon gewoon merken dat de consultant ons begreep en wist hoe hij in Exact onze problemen kon oplossen”

Alle processen in één compleet systeem

Adriaan Goede BV behoort tot de oudste ei-verwerkende bedrijven ter wereld. Dagelijks worden in Landsmeer vele honderdduizenden eieren gebroken om het eiwit van de dooier te scheiden. Een scala aan kwalitatief hoogstaande ei-producten gaat vervolgens de hele wereld over.

Speciale aandacht voor inzicht en kwaliteit

Voor Adriaan Goede geldt wat voor elk bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie geldt, de kwaliteitseisen zijn hóóg. De wettelijke normen vallen in het niet bij wat sommige klanten eisen.
Voorheen hing (te) veel af van de kennis en beschikbaarheid van individuele werknemers, veel stond op paper of in lijstjes in Excel. “Als je dat vergelijkt met bijvoorbeeld track en trace in Exact, met één druk op de knop kan ik nu alles inzien.” aldus Gerwin Roelofs, algemeen directeur van Adriaan Goede.

“Alles gaat nu veel sneller; overzichten, MRP, de administratie, alles zit in één systeem en iedereen kan er mee werken. Orders, contracten, de voorraad en de planning, het is met enkele clicks in beeld en ‘praat’ feilloos met elkaar, tot en met het manufacturing execution system (MES) systeem aan toe”.

Betere commerciële beslissingen

“Door het inzicht in de voorraad, de planning en het feit dat alles real-time in één systeem wordt bijgehouden, kunnen we nu ook betere commerciële beslissingen nemen.

Wat komt er nog op ons af aan nieuwe orders? Wat op basis van lopende contracten? En wat hebben we op voorraad? Als je dat weet kun je ook beter plannen en rekening houden met de inkoop van eieren.”

Efficiënter werken

“Verder zien we ook dat de informatievoorziening ons helpt om efficiënter te werken. Doordat Exact een integrale oplossing biedt zijn alle gegevens beschikbaar en zijn we in staat om op basis van onze productieplanning de benodigde eieren te bepalen.”

Gerwin Roelofs besluit met een advies aan collega’s in de voedingsindustrie: “Zorg voor een partner met kennis van zaken door bij referenten te gaan kijken”. Onze consultant van A.B. begreep ons en kwam door zijn ervaring met praktische oplossingen. Kennis van de voeding is belangrijk als je een ERP systeem gaat implementeren.

 • Sterke efficiencyverbetering
 • Minder afhankelijk van medewerkers
 • 100% Traceability
 • Real-time overzicht in MRP en voorraad
 • Betere commerciële beslissingen

Ik wilde zo veel mogelijk integreren in één systeem

Gerwin Roelofs, algemeen directeur bij Adriaan Goede

Een unieke roadshow bij de Verenigde Nederlandse Kruidendrogerijen (VNK)

Tijdens de roadshow hoort en ziet u, wat u met de Food Suite in Exact kunt bereiken. Deze volledig geïntegreerde ERP oplossing maakt het mogelijk om uw volledige bedrijfsvoering in één systeem onder te brengen. Er zal een tour gemaakt worden door zowel de productie als het magazijn en er zal aan u gepresenteerd worden op welke wijze VNK gebruik maakt van Exact. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Meld u zich dan vrijblijvend aan via het formulier onderaan deze pagina. A.B. Software & Consultancy en VNK hopen u te mogen ontvangen op 27 oktober 2020.

Bekijk alle events

Een impressie van de Food Suite op Exact

 • De complete ERP oplossing voor de voedingsindustrie

  Met de Food Suite heeft u grip op uw planning, marges, voorraad en recepten. U bewaakt realtime de kwaliteit van uw product.

  Lees meer
 • Royal Steensma aan het woord

  Bekijk hoe Royal Steensma grip heeft met de Food Suite van Exact.

  Lees meer
 • Koninklijke Buisman aan het woord

  Koninklijke Buisman is goed geautomatiseerd met Exact

  Lees meer

Wij helpen u graag verder

Wilt u meer weten over onze Food Suite in Exact of andere oplossingen die wij bieden? Van gedachten wisselen met één van onze consultants? Een demonstratie aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.