Quootz

Quootz is de producent en distributeur van ‘Merkato’, de oplossing voor product- en salesconfiguratie, waarmee u uw verkoopproces optimaliseert.

Configureren

Merkato helpt met het vertalen van de wensen van uw klant naar een klantspecifieke, door u leverbare oplossing. Via een eenvoudige userinterface worden alleen die vragen gesteld, de leiden tot zo´n oplossing. De interface past zich steeds aan, zodat alleen valide opties naar voren komen. Het is dus onmogelijk een product of dienst te verkopen, die niet binnen uw technische of commerciële mogelijkheden ligt. Ook kan er niets meer vergeten worden. Ter ondersteuning van het salesproces kunnen bovendien specificaties, folders of tekeningen gekoppeld worden.

Calculeren

Op basis van de van de klant verkregen antwoorden worden direct alle financiële gevolgen automatisch gecalculeerd. De prijzen worden direct berekend, maar ook montage-uren, motorvermogens, massa’s, beschikbare middelen en de daaruit volgende transportkosten, verbruiksmiddelen, wisselkoersen, kortingen, et cetera. De calculaties zijn realtime, foutloos en helemaal toegespitst op de specifieke klantsituatie.

Documenteren

Alle bijbehorende documenten komen automatisch beschikbaar. Het begint meestal met een offerte, al dan niet aangevuld met bijvoorbeeld een specificatieblad. Bij order komen daar wellicht orderbevestiging, betalingscondities, stuklijsten, leveringsvoorwaarden en een specifieke handleiding met onderdelenlijst bij.

Met Merkato worden alle documenten met een druk op de knop volledig klantspecifiek, op basis van de configuratie gegenereerd. In alle talen en alle outputformaten. Foutloos, snel en in de door u gewenste layout.

Ga naar: www.quootz.nl

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---