Uw ‘twaalfde man’ die 24/7 voor u klaarstaat

Laat uw bedrijfsprocessen écht automatisch verlopen

De AB Entiteiten Interface (ABEI) is een tool, die Exact Software verder automatiseert en integreert met andere systemen en apparaten.

Hoeveel wordt er in uw organisatie nog met de hand gedaan bij het invoeren van gegevens? Of bij het uitwisselen van gegevens tussen mensen of machines? ABEI kan bedrijfsspecifieke handelingen en werkwijzen in Exact volledig voor u automatiseren, zonder maatwerk. ABEI zorgt zo voor ongekende productiviteit en efficiëncy.

Nog meer efficiency

Exact verzamelt data, ordent en biedt de functionaliteit om iets met uw gegevens te doen. Er is echter nog veel aan efficiency te winnen in de interactie tussen uw ERP systeem en de wereld daarbuiten zoals uzelf, een gebruiker, of andere systemen en apparaten. Wilt u (repeterende, arbeidsintensieve) taken automatisch laten uitvoeren, dan kan dat via de AB Entiteiten Interface.

Waar moet u dan aan denken?

AB Entiteiten Interface kan vrijwel elke taak in Exact van u overnemen en alle typen gegevens met elkaar verbinden. Zo neemt AB Entiteiten Interface werk ‘uit handen’, zodat u processen versnelt en kosten bespaart. De concrete toepassingen en voordelen zijn onder meer:

  • Automatisch boekingen genereren, zoals bijvoorbeeld gewerkte uren.
  • Automatisch e-mail naar een klant sturen, bijvoorbeeld als een order gereed is.
  • Automatisch orders aanmaken, aanpassen of verrijken.
  • Systeem integratie tussen uw organisatie en uw leveranciers, afnemers en/of zuster organisaties.
  • Systeem integratie tussen Exact en uw MES systeem.
  • Directe aansturing en uitlezen van machines, weegschalen, etc.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden. Graag denken wij met u mee over de meest optimale automatiseringsoplossing voor uw specifieke situatie!

Bekijk hier hoe ECOstyle ontvangsten in het magazijn heeft geautomatiseerd met ABEI

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken