Welkom, kijk hier de opnames van de Food webinars terug

Door gebruik van deze website verbindt u zich ertoe onze gebruiksvoorwaarden na te leven en te aanvaarden, zoals beschreven in de disclaimer. Wij willen u daarom vriendelijk verzoeken deze video niet te verspreiden.

De Digitale Fabriek voor de voedingsmiddelenindustrie!

Gaat er op uw werkvloer nog veel via briefjes of Excel? Maak uw fabriek digitaal! Deze oplossing maakt uw (productie)proces overzichtelijk en eenvoudig. Uw medewerkers communiceren via een gebruiksvriendelijke interface met uw ERP oplossing, volledig afgestemd op de rollen van uw medewerkers. Het resultaat: meer efficiency, meer kwaliteit en véél kortere doorlooptijden. Daarnaast ondersteunt deze oplossing de International Food Standard. Uw track and trace is geborgd en de kwaliteit wordt bewaakt. Zo zorgt u voor een veilig productieproces dat voldoet aan de wettelijke regelgeving en kunt u aandacht geven aan nieuw receptuur.

Of u nu een industriële bakkerij, een groothandel of een private label producent bent, de Digitale Fabriek bevat de juiste componenten om uw organisatie te ondersteunen met digitaliseren!


Help een recall – WMS oplossing voor de voedingsindustrie

Help een recall! Het kan iedereen overkomen, maar bent u er klaar voor? Het aantal recalls is de laatste jaren behoorlijk toegenomen. Is uw proces volledig digitaal? Hoe lang duurt het bij u voordat u weet op welke levering er een recall moet komen?

Ook ‘tracebility’ en realtime inzicht zijn voorwaarden die van groot belang zijn in de voedingsindustrie. Met WMS zorgt u voor inzicht op uw ogederenstroom!


MRP – Heeft u alle ingrediënten in huis om er een succes van te maken?

Heeft u alle ingrediënten in huis om er een succes van te maken?  Dat uw branche, de voedingsindustrie, complexe processen bevat is natuurlijk niet nieuw voor u. Zo ook bij Royal Steensma, één van de grootste voedingsleveranciers voor de bakkerijsector. De complexe processen komen o.a. doordat ze een mondiale speler zijn in ruim 55 landen. Inmiddels heeft Royal Steensma grip dankzij MRP in de ERP Food Suite. Heeft u alle ingrediënten in huis om er een succes van te maken?


MRP voor de Feed industrie

Wilt u ook méér efficiency én aantoonbaar besparen op tijd en arbeid? Een producent van hoogwaardige honden- en kattenvoeding is actief in meer dan 30 verschillende landen en de vraag blijft constant groeien. Zij zijn in control door te kiezen voor de Exact ERP Food Suite. Moet ook u méér gaan produceren en hierbij de kwaliteit en leverbetrouwbaarheid kunnen blijven borgen? Krijg grip met MRP in de ERP Food Suite, zo kunt ook u het verschil blijven maken het zeer specifieke productielandschap van de Feed industrie, ook bij (toekomstige) groei!


Supply chain management inrichten die bestand is tegen disruptie

De voedingsmiddelenindustrie worstelt met supply chain management. Denk hierbij aan schaarste op de grondstoffenmarkt, oplopende levertijden, stijgende prijzen, maar ook personeelstekorten en afwijkende kwaliteiten zijn zichtbare verschijnselen van een haperende supply chain. Ontdek tijdens dit webinar hoe Exact u kan ondersteunen om grip op uw integraal ketenbeheer te krijgen.

Vragen? Neem contact op met Gertjan Barendsen!
Gertjan Barendsen
Sales Consultant "Exact is een geweldige oplossing voor productie en logistiek. Veel mensen weten dat nog niet. Het is standaard ERP met héél veel functionaliteit."

Afspraak maken

Wij helpen u
graag verder!

088 456 1234

Afspraak maken

---